Esihenkilökoulutus

Eshenkilöiden ja tiimivastaavien kouluttaminen on tärkeää työyhteisön kehittämisessä. Osaava esihenkilö tukee ja kannustaa työyhteisöä ja jokaista sen jäsentä. Hyvä yhteishenki johtaa hyviin tuloksiin. Meillä on runsaasti kokemusta esihenkilöiden kouluttamisesta ja valmentamisesta. Kokonaisuus on laaja ja tarjoamme eri osa-alueiden koulutusta ja valmennusta säännöllisesti, mm. kehityskeskustelut, itsensä johtaminen, vertaisvalmennus, strategiaprosessit, osaamisen johtaminen jne.

Viestintäkoulutus

Meillä on runsaasti kokemusta erilaisista viestinnän koulutuksista. Viestintä on laaja kokonaisuus sisältäen kirjallisen ja suullisen viestinnän, esiintymisen, videot, valokuvauksen, somen jne. Järjestämme koulutusta eri osa-alueista säännöllisesti ja voit poimia sinua kiinnostavat teemat. Räätälöimme myös työyhteisöllesi oman kokonaisuuden.

Työyhteisön kehittäminen

Autamme myös erilaisissa työyhteisön kehittämiseen liittyvissä tilanteissa koulutuksin ja valmennuksin. Toimiva työyhteisö muodostuu hyvinvoivista yksilöistä, jotka kannustavat ja tukevat toisiaan. Kokonaisuus on laaja ja tarjoamme koulutusta eri osa-alueista säännöllisesti ja räätälöimme valmennuskokonaisuuden tarpeiden mukaisesti.

Työsuojelu ja työturvallisuus

Verkostossamme on osaamista työsuojelu- ja työturvallisuuteen liittyvissä teemoissa mm. työturvallisuuskortti, työhyvinvointikortti, työsuojelukoulutus, työsuojelun kouluttajakoulutus jne.

Koulutuskalenteri

POISSAOLOT JA PERUUTUKSET

Jos koulutuskokonaisuuteen tai yksittäiselle kurssille ilmoittautunut ei ole perunut kurssipaikkaansa, peritään koko kurssimaksu. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin/koulutuskokonaisuuden alkua, peritään kurssimaksusta 50 %. Peruutusmaksua ei peritä, jos poissaolija hankkii tilalle uuden kurssilaisen.

Kun koulutuskokonaisuus (sisältää useampia yksittäisiä kurssiosioita) on alkanut, niin osallistujan poissaolon vuoksi yksittäisten koulutuskokonaisuuteen liittyvien osioiden maksuja ei hyvitetä ilman pätevää syytä (sairaus).