Koulutus

Tarjoamme koulutusta aikataulutettuina kursseina eri teemoista, mutta myös tilaajan tarpeiden mukaisesti rakennettuina paketteina. Kurssit, joille voi ilmoittautua löytyvät koulutuskalenterista, mutta samoista teemoista ja monista muista tarjoamme koulutusta ja osaamisen kehittämisen palveluita myös tilaajan toiveiden mukaisesti.

Järjestämme koulutusta eri tavoin esim. verkossa.

Työnohjaus ja mentorointi

Meillä on osaamista työnohjauksesta ja mentoroinnista. Järjestämme työnohjaajakoulutusta ja verkostomme kautta löydät työnohjaajan, jonka voit tilata työyhteisöösi. Työnohjausta voidaan tehdä sekä ryhmille että yksilöllisesti. Ohjausta voidaan tehdä myös verkon välityksellä. Työnohjaus on aina useamman tapaamiskerran prosessi. 

Mentorointi on aina tavoitteellinen, kahdenkeskinen vuorovaikutussuhde, jossa keskeistä on henkilökohtaisuus, avoimuus, luottamus, sitoutuneisuus ja vapaaehtoisuus. Mentoriparille (mentori, aktori) voidaan sopia myös henkilökohtaista ohjausta.

Kehittämisprojektit

Yrityksemme on apuna, kun työyhteisössäsi tarvitaan ulkopuolista näkemystä erilaisissa muutos- ja kehittämisprosesseissa. Verkostostamme löytyy osaaja moneen erilaiseen aihepiiriin esim. kehityskeskusteluprosessien kehittämiseen, osaamiskartoituksiin, strategiaprosessien jalkauttamiseen, projektimaiseen työskentelyyn, palautteen keräämiseen, sähköisten järjestelmien käyttöönottoon, digitaitoihin jne.

Kysy rohkeasti apua!

Muut palvelut

Verkostomme kautta voit tilata esim. esittelyvideon, lehtijutun, valokuvaajan, videokuvaajan, podcastin, striimauksen tms. oman organisaatiosi esittely-, viestintä- ja markkinointitarpeisiin. 

Etsimme kuhunkin tarpeeseen parhaan mahdollisen ratkaisun.

Ota rohkeasti yhteyttä!